--%>

Nieuws

Het is tijd om de NDUV Rackmount Analyzer te vervangen door een AAI’s OMA-406.

Voor meer informatie over de OMA 406 klik hierBinnen de Botlek Studiegroep heeft Richard Holtkamp van Ankersmid Process BV zitting genomen als coördinator voor de tak instrumentatie. Bram Luiten van Multi Instruments heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en heeft het stokje overgedragen aan Richard Holtkamp. Omdat de ervaring leert dat een driekoppig coördinatorschap erg prettig is om alle bijeenkomsten te organiseren en om een garantie te hebben voor een goed programma, is deze invulling een welkome aanvulling. Tijdens de aankomende bijeenkomsten van de Botlek Studiegroep zal er voldoende gelegenheid zijn om verder kennis te maken met Richard Holtkamp. Voor aanmeldingen van presentaties van instrumentatie onderwerpen die voor de Studiegroep van belang kunnen zijn vragen wij deze aan te dragen bij botlekstudiegroep@gain.nl waarna Richard Holtkamp u zal contacten om deze te bespreken.


 


Eerder in 2016, werkte ons team samen met een Great Lakes-region verf en coating fabrikant die een zeer gespecialiseerde oplossing heeft voor het analyseren van verf mengsels. We kalibreerden een OMA-300 Color Analyzer om een pass/fail te geven op meer dan 50 verschillende verf mengsels. Waardoor de fabrikant snel de juiste kwaliteit van het product kan aflezen.

Het systeem registreert de kwaliteit van de gegevens voor elke run. De OMA zorgt voor volledige gegevens van kleur en data over de productkwaliteit.   

Het toont ook de intrinsieke flexibiliteit van de OMA Color Analyzer aan. De OMA Color Analyzer kan net zoals APHA en Saybolt omgaan met aangepaste kalibraties.
Applied Analytics komt met een nieuwe InGaAs versie van het succesvolle OMA analyzer platform, Hierdoor worden er honderden meet applicaties toegevoegd aan het OMA domein. Het eerste product dat dit gaat gebruiken is de OMA Wobbe Index Analyzer.

Klik hier voor meer informatie

Categorie

Botlek Studiegroep

Botlek Studiegroep

Binnen de Botlek Studiegroep heeft Richard Holtkamp van Ankersmid Process BV zitting genomen als coördinator voor de tak instrumentatie 

Lasergas iQ2 campaign

Lasergas iQ2 campaign

Wees de eerste om uw proces te optimaliseren met 's werelds meest complete in-situ analyser die in staat is om vijf componenten in één te meten. 

OMA InGaAs Version released!

OMA InGaAs Version released!

De infrarood-range sensor in de InGaAs OMA speelt in op recente grote vooruitgang in de InGaAs (indium gallium arsenide) halfgeleidertechnologie. Dit om nauwkeurigheid, gelijk aan gaschromatografie te leveren tegen veel lagere productiekosten en operationele complexiteit 

Extra korting voor inruil

Extra korting voor inruil

Neo Monitors: Upgrade campagne;
Extra korting voor inruil van uw LaserGas analyser. 

AAI Analyzers in Acetone and Phenol Productie

Aceton en fenol zijn twee van de meest geproduceerde organische chemicaliën ter wereld 

Tiger Optics Gratis Serani Interface Software License

Tiger Optics Gratis Serani Interface Software License

Denk aan Tiger Optics bij uw verlanglijstje. 

World of Technology and Science

World of Technology and Science

Ankersmid Process is aanwezig op de Wots.

 

Ankersmid Process,         Samuel Morsestraat 4, 7442 DH Nijverdal,        :  info@ankersmid.com,  : (31)-0548-59 59 69,