--%>

Elektrochemische analyse

Thermo ORION biedt een compleet assortiment electrodes om te voldoen aan al uw applicaties op het gebied van pH, geleidbaarheid, ionselectief en opgelost zuurstof.De kwaliteits elektrodes verzekeren een snelle response, hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid.

Milieuvriendelijke GROENE pH elektrodes

RoHS staat voor Restriction of Hazardous Substances, en stelt richtlijnen op voor de EU om het gebruik van gevaarlijke stoffen in de industrie te verminderen. De richtlijnen worden regelmatig aangescherpt en zijn opgenomen in de huidige wetgeving.

Ankersmid biedt nu de Orion GREENelektrodes van Thermo Scientific. Deze elektrodes vormen de eerste glazen pH elektrodes voor laboratorium toepassingen die volledig conform de RoHS zijn. Klassieke pH elektrodes zijn geproduceerd met glas waarin tenminste 20% lood is verwerkt. Momenteel vallen deze elektrodes nog in een uitzonderingscategorie, maar het altijd innovatieve Orion loopt hierin wederom voorop door de elektrodes loodvrij te maken, zonder verlies van performance.

De milieuvriendelijke Green lijn bestaat 4 elektrodes die voor diverse applicaties geschikt zijn:

• Zorgeloze afvoer van afval - de elektrodes bevatten geen kwik of lood
• Temperatuur bereik van of 0 - 90C
• Single junction of double junction design
• Robuust epoxy body design
• Waterproof BNC aansluiting
• 1 jaar garantie

Ankersmid Process,         Samuel Morsestraat 4, 7442 DH Nijverdal,        :  info@ankersmid.com,  : (31)-0548-59 59 69,