--%>

Specialty Gas Analyzer

AquaVolt ™
De AquaVolt zorgt voor een nauwkeurige, online vocht monitoring van industriële gassen in de productie en in verschillende stadia van de product zuivering. Het is ook zeer geschikt voor traileren  cilindervulling monitoring, evenals voor beschermgas gebruikt bij h

Iceman
De Iceman richt zich op de unieke eisen van vocht analyse in HFC's en koelmiddelen. Alternatieve koelmiddelen van vandaag hebben de speciale temperatuur gecontroleerde sample conditionering nodig die alleen de Iceman biedt. Ongeacht het milieu, warm of koud, de Iceman zorgt automatisch voor een optimale consistentie van de sample gas temperatuur.

Nasty Boy™
De NastyBoy richt zich op vocht in chloor. Door de combinatie van duurzaamheid en nauwkeurigheid, beschikt de NastyBoy over een geavanceerd flowsysteem. Een dubbele NEMA 4X behuizings isoleert de elektronica van het stroomsysteem. Inert gas purge-poorten voorkomen ophoping van schadelijke, corrosieve gassen.

Tracer 2™
De Tracer 2 richt zich op de noodzaak van een nauwkeurige, betrouwbare procesbeheersing, en vocht bemonstering op een niveau dat op of onder single-digit PPB. Het is bij uitstek geschikt voor ultra hoge zuiverheidsgraad vocht detectie in fabricageprocessen, inert en speciale gassen, component en systeem testen en toepassingen bij laboratoriumonderzoek.
Ankersmid Process,         Samuel Morsestraat 4, 7442 DH Nijverdal,        :  info@ankersmid.com,  : (31)-0548-59 59 69,